Predstavitev - Darila za odgovorno promocijo

Šifra izdelka: 

tbd
Cena na povpraševanje
0
Za natančne cene glede na želeno količino in možnosti dodelave
Pošljite povpraševanje

LITTLE STEPS - DARILA ZA ODGOVORNO PROMOCIJO

Little Steps kolekcija, ponuja vrsto EKO promocijskih izdelkov, ki spodbujajo odgovornejše ravnanje z okoljem. Z njimi lahko na učinkovit in zabaven način predstavite predanost vašega podjetja trajnostnim poslovnim praksam.

Dober prvi vtis je ključen. Pametno zasnovana promocijska darila, narejena iz okolju prijaznih materialov in z igrivo vsebino bodo poleg dobrega vtisa posredovala tudi pozitivno sporočilo, ki se bo zrcalilo na vas, vaše podjetje ali blagovno znamko.

Prejemnik prestižne mednarodne nagrade za promocijski izdelek leta 2014 v kategoriji komunikacijski produkt.

SPODBUJAJMO TRAJNOSTNI RAZVOJ

LittleSteps® blagovna znamka je rezultat skupnega prizadevanja slovenskih oblikovalcev in izdelovalcev, ki verjamejo v pozitivna dejanja. V celoti oblikovano in izdelano v Sloveniji iz certificiranih in okolju prijaznih materialov. Želimo zagotoviti proizvode, ki motivirajo ljudi k trajnostnemu razmišljanju.

PROBLEM

Nasprotujoči si interesi, gospodarska recesija in posameznikov občutek nemoči pri spreminjanju sveta, pogosto pripeljejo do "posla kot ponavadi". Ker se morajo poslovne prakse spremeniti in to celo dramatično, če želimo preživeti kot civilizacija, je naloga vseh nas da dajemo navdih, podporo in pogon za to spremembo.

REšITEV

Samo izkušnje iz prve roke lahko spremenijo naše navade. Igriva orodja, ki pogosto temeljijo na univerzalnih igrah, pritegnejo pozornost ljudi. To pozornost lahko uporabimo za komunikacijo nečesa pozitivnega, nečesa, čemur je vredno prisluhniti.

LittleSteps® je registrirana blagovna znamka Bergla Dizajn Studija in podjetja Axis Mundi, d.o.o. Zaščiten in registriran design, pridržujemo si vse pravice.

Lastnosti izdelka:

Sorodni izdelki

Odgovorna zabava za vsakogar. Dodajte nekaj odgovornosti k standardni igri domin. Namesto iskanja en...
Cenovni razpon: od
4,51
€ do
6,59
Bralcev nepogrešljiv prijatelj Vsi, ki radi berejo potrebujejo knjižna kazala, ko pa jih le ta motiv...
Cenovni razpon: od
1,33
€ do
3,25
Mini blokec je priročen promocijski produkt. Opremljen z inspirativnimi sporočili, ki spodbujajo tra...
Cenovni razpon: od
1,18
€ do
2,80

Pošljite povpraševanje

Opozorilo! Poslujemo samo s pravnimi osebami.

X